Fiat Grande Punto fijngeslepen

Fiat heeft de Grande Punto op enkele punten fijngeslepen om zo de nieuwe concurrentie aan te kunnen. De standaarduitrusting is uitgebreid, de materialen in het interieur zijn verbeterd en de grille is iets aangepast.

Fiat heeft Grande Punto op enkele ‘punti’ herzien. De wijzigingen zijn minimaal, aan de buitenkant is ‘ie alleen herkenbaar aan de iets andere grille. Er zijn enkele nieuwe lichtmetalen wielen beschikbaar en je kunt de Punto voortaan ook ‘customizen’ met talloze vormen van bestickering. Daarnaast is er een optie om de buitenspiegels in een afwijkende kleur te bestellen.

Van binnen heeft Fiat de materialen van het dashboard verbeterd en nieuwe bekledingsstoffen toegepast. Standaard is voortaan het Blue&me-systeem. In het kader van veiligheid is ESP met hill holder voortaan standaard, net als ASR (antislipregeling).

De Fiat Grande Punto is sinds 2005 op de markt, dus Fiat achtte het alweer tijd voor een kleine update. Geen overbodige luxe in deze klasse, waar zeer veel nieuwe concurrentie is. We noemen de Ford Fiesta, Mazda 2 en Seat Ibiza als belangrijkste nieuwkomers.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *