Fiat Bravo onder 18 mille

Fiat heeft de prijzen van de nieuwe Bravo bekendgemaakt. De prijslijst begint bij 17.995 euro en daarvoor heeft u al een vijfdeurs model met 90 pk sterke 1,4-liter benzinemotor.

De standaarduitrusting bestaat uit onder meer ABS, elektrische bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Voor 1.300 euro extra kunt u de Dynamic uitvoering bestellen, zodat u ook gebruik kunt maken van airconditioning, cruise control, mistlampen met actieve bochtverlichting en radio/cd-speler.

De nieuwe Fiat Bravo wordt op AutoRAI 2007 officieel in Nederland geïntroduceerd. In totaal is er bij de introductie van de nieuwe Bravo keus uit twaalf verschillende versies. Naast de 1.4 benzinemotor zijn er twee diesels voorhanden en alle motoren zijn verkrijgbaar in combinatie met vier uitrustingsniveaus. Vanaf juli wordt het motorenaanbod uitgebreid met een 1.4 Turbo met 140 pk en een afgeleide daarvan met 120 pk volgt drie maanden later. Voor 2008 staat een 1,8-liter turbomotor met 230 pk op het programma.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *