Fiat 500L City Cross vult gamma aan

De uitvoeringen van de onlangs vernieuwde Fiat 500L worden aangevuld met een urban cross-over, de 500L City Cross. Hieronder stellen we deze voor.

Deze zomer konden we de vernieuwde Fiat 500 in de Nederlandse showrooms verwelkomen, in een basisuitvoering, als fraaie Cross en als verlengde Wagon. Nu voegt het Italiaanse merk daar nog een urban cross-over aan toe, die de naam City Cross krijgt. Deze versie is aan de voorzijde herkenbaar door een afwijkende bumper met skid plate en een stoer vormgegeven grille.

De City Cross staat 25 mm hoger boven het asfalt dan de andere uitvoeringen. De nieuwkomer wordt daarnaast standaard voorzien van zwarte accenten op onder meer de lichtmetalen wielen en spiegelkappen. Het dak is eveneens in zwart uitgevoerd. De City Cross is in negen pastel en metallic lakkleuren te bestellen; de tint Sicilia Orange is nieuw.

Kopers kunnen verder kiezen uit een zwart of wit dashboard. De ergonomische stoelen zijn met stof bekleed. De City Cross-uitvoering is standaard goed voorzien, bijvoorbeeld van cruise control, een multifunctioneel en met leder bekleed stuurwiel en Uconnect-multimedia. Optioneel kan een uitgebreider infotainmentsysteem, met groter display en smartphone-uitwisseling, besteld worden. Daarnaast komen er optiepakketten speciaal voor de City Cross beschikbaar.

De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend. Zodra we die hebben zetten we uiteen met welke (benzine, diesel en bi-fuel) motoriseringen de Fiat 500L City Cross leverbaar is. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *