150 stuks van Fiat 500 Bicolore

Fiat viert 150 jaar eenwording van Italië ook in Nederland. De 500 Bicolore komt in een gelimiteerde oplage van 150 stuks op de markt.

Fiat brengt een gelimiteerde oplage van de 500 op de markt. De Bicolore wordt uitgebracht ter ere van het 150 jarig bestaan van Italië en daarom zijn er voor de Nederlandse markt 150 exemplaren beschikbaar. De auto onderscheidt zich met een tweekleurig koetswerk in de kleuren wit en rood. Ook in het interieur zijn die kleuren terug te vinden.

De Bicolore is verkrijgbaar met twee verschillende motoren. De 1.2 viercilinder is standaard gekoppeld aan een gerobotiseerde handbak, door Fiat Dualogic genoemd. De 0.9 TwinAir met 85 pk heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Beide uitvoeringen zijn vrijgesteld van wegenbelasting en BPM.

Naast de tweekleurige koets is de Bicolore voorzien van onder andere: centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten, radio/cd/mp3-speler met vier speakers, zeven airbags, airconditioning, 15 inch lichtmetalen wielen en een chroom pakket. Kopers krijgen bij aankoop een art-print kunstwerk van kunstenares Annejole Jacobs-de Jongh. De Bicolore 1.2 kost 14.995 euro, de TwinAir moet 15.797 euro opbrengen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *