Vanafprijs vernieuwde Alfa Romeo Giulietta en Mito ongewijzigd

Alfa Romeo heeft de vanafprijzen van de Giulietta en Mito ondanks de vernieuwingen in tact gelaten. Beide geüpdatete modellen staan begin 2014 in de showrooms.

De vanafprijs van de Alfa Romeo Mito blijft 15.950 euro, terwijl de Giulietta onveranderd verkrijgbaar is vanaf 23.450 euro. Alfa Romeo belooft dat ook de overige prijzen nauwelijks veranderen maar maakt ze nog niet bekend. De prijs van de belangrijkste en enige écht nieuwe uitvoering van de Giulietta, de 2.0 JTDm met 150 pk en 20 procent bijtelling, moeten we je daarom schuldig blijven.

Het assortiment van de Giulietta ziet er nagenoeg hetzelfde uit. Er zijn vijf uitvoeringen – Impression, Progression, Dinstictive, Exclusive en de sportieve versie Quadrifoglio Verde – en zeven motoren, waaronder drie diesels. De vanafprijs geldt voor de Giulietta met 105 pk sterke 1.4 turbomotor. Topmodel is de QV met 235 pk sterke 1.8 turbomotor.

De Mito heeft eveneens een uitgebreid aanbod motoren, zes stuks in totaal met vermogens uiteenlopend van 78 tot 170 pk. Nieuw is de 105 pk sterke TwinAir-motor, die de versie met 85 pk vervangt. De Mito is op dit moment nog leverbaar met 14 procent bijtelling, maar valt vanaf 1 januari buiten de boot door de strengere CO2-eisen. Het is niet bekend of het merk nog aanpassingen op stapel heeft staan om de CO2-uitstoot van de 1.3 JTDm dieselmotor verder omlaag te brengen.

Zowel de vernieuwde Mito als de Giulietta staan begin 2014 in de showrooms.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *