Uitgebreider Blue&Me-systeem bij Alfa Romeo

Alfa Romeo lanceert op de IAA van Frankfurt een nieuwe versie van het populaire Blue&Me-telematicasysteem, inclusief spraakgestuurd navigatiesysteem. Daarnaast introduceert het Italiaanse merk het Unica maatwerkprogramma.

Blue&Me Nav bevat naast de huidige diensten, een handsfree Bluetooth® interface met stemherkenning, USB-aansluiting, MP3-speler en SMS-lezer, nu ook een overzichtelijk navigatiesysteem met gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening en routebegeleiding door middel van pictogrammen en/of spraakcommando’s. De navigatieset bestaat uit een USB-stick met gedigitaliseerde routekaart en een backup-cd waarmee de kaart ook kan worden overgezet op een persoonlijke mp3-speler. Navigeren en muziek luisteren kan gelijktijdig.

Unica
Alfa Unica is een nieuw maatwerkprogramma, waarmee Alfa-rijders hun auto kunnen verrijken met exclusieve opties. Het bestaat uit drie elementen: Vintage, Collezione en Tourismo Internazionale (TI). Vintage staat voor de rijke historie van het sportieve merk, Collezione verwijst naar de wereld van mode en design (bijvoorbeeld lederen bekleding en speciale lichtmetalen velgen) en bij TI moeten we denken aan technologie uit de autosport die wordt toegepast op de openbare weg. Het Alfa Unica programma is beschikbaar voor alle modellen en komt in de loop van 2008 naar Nederland.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *