TI-uitvoering Alfa Romeo Brera

Ook Alfa Romeo neemt wat nieuws mee naar de Autosalon van Parijs. Geen nieuw model maar de TI-uitvoering van de Brera, die de laatste tijd wat ondergesneeuwd is.

Bij Alfa Romeo zijn alle schijnwerpers even op de MiTo gericht, dus er is geen plaats voor een nieuw model in Parijs. Om niet helemaal met lege handen aan te komen presenteert Alfa er de Brera TI. In navolging van de 159 is dit sportpakket nu ook voor de Brera te verkrijgen.

De TI heeft een sportiever afgesteld onderstel en enkele uiterlijke verfraaiingen. Het meest opvallend zijn de 19 inch wielen met een 8C-achtig design, waarin rode remklauwen huizen. Van binnen heeft de Brera TI sportstoelen met lederen bekleding en TI-logo, donker aluminium op het dashboard en alu-look pedalen.

In tegenstelling tot de 159 is het TI-pakket op de Brera alleen te verkrijgen in combinatie met benzinemotoren. Er is keuze uit de 2.2 JTS met 185 pk of de 260 pk sterke 3.2 V6. De TI is op de Autosalon van Parijs voor het eerst te zien en zal kort daarna in Nederland verkrijgbaar zijn. Prijzen zijn nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *