Speciale edities Alfa Romeo

De Blackline-editie van de Alfa 147 komt naar Nederland. Daarnaast introduceert het Italiaanse automerk Collezione-uitvoeringen van de 147 en de GT. De speciale edities worden aangeprezen onder het motto ‘inclusief exclusiviteit’. De oplage is dan ook gelimiteerd.

Het Blackline-pakket, dat alleen kan worden gecombineerd met de carrosseriekleuren Rosso Alfa, Grigio Navona, Grigio Stromboli en Blu Digione, bestaat uit een zwart gelakt dak en bovenzijde van de achterklep, een zwarte achterspoiler en in glanzend zwarte lak uitgevoerde B-stijlen en buitenspiegels. De Alfa 147 Blackline is vanaf juni leverbaar vanaf 19.995 euro.

De Collezione-edities van de Alfa 147 en Alfa GT bieden een extra rijke uitrusting voor een aantrekkelijke prijs. Zo omvat de 147 Collezione onder meer automatische bi-zone climate control, lederen bekleding, cruise control, mistlampen en 16 inch lichtmetalen wielen. Het speciale model is per direct leverbaar vanaf 21.810 euro. De Alfa GT Collezione laat nog tot juni op zich wachten, maar dan heeft u voor 34.590 euro onder andere getinte koplampen, 17 inch lichtmetalen wielen, ‘bicolore’ lederen bekleding en in carroseriekleur gelakte luchtinlaten.

Overigens zullen ook Amerikanen binnenkort weer kunnen profiteren van aangename Alfa-aanbiedingen. Fiat-topman Sergio Marchionne heeft aangekondigd dat Alfa Romeo in de nabije toekomst een rentree zal maken in de Verenigde Staten. Dat zou zelfs volgend jaar al kunnen zijn, gezien de positieve reacties op de Alfa 159 en de nieuwe Spider. In de jaren zeventig was Alfa zeer succesvol met de toenmalige Spider.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *