Meer sportieve modellen Alfa Romeo en Maserati in de planning

Fiat heeft tijdens een conferentie in Londen meer toelichting gegeven op zijn plannen met de merken Alfa Romeo en Maserati. Het meeste was al bekend maar toch hebben we nog twee nieuwtjes kunnen ontdekken.

Dat er grootse plannen zijn met de merken Alfa Romeo en Maserati was al bekend. En met welke modellen die plannen moeten worden waargemaakt ook. Toch zijn er tijdens een besloten conferentie van Fiat in Londen nieuwe details naar buiten gekomen: er komt een Maserati GranSport en een nieuwe coupé of cabriolet van Alfa Romeo.

Het Italiaanse tijdschrift Quattroruote heeft de hand weten te leggen op twee sheets waarop staat welke modellen er gaan komen. Het nieuws vinden we in de kolom waar de ‘specialties’ staan ingetekend, daar zijn namelijk drie modellen te vinden. Dat zijn de nieuwe Spider, de 4C én nog een onbekend model. Dat onbekende model kan óf een coupéversie van de Spider zijn óf een targa-achtige uitvoering van 4C.

Bij Maserati staan er eveneens drie ‘luxury sportcars’ op de planning. Dat daar de opvolgers van de GranCabrio en GranTurismo bij zitten spreekt voor zich maar Maserati maakt ook melding van de GranSport. Er gingen al geruchten over een nieuwe supersportauto en die lijken dus nu bevestigd te worden. Er is in ieder geval genoeg moois om naar uit te kijken.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *