Launch Edition Alfa Romeo 4C uitverkocht

Wie zijn zinnen heeft gezet op een Alfa Romeo Launch Edition heeft pech. De gelimiteerde eerste oplage van die auto is namelijk uitverkocht. Niet zo vreemd, er komen slechts twaalf exemplaren naar Nederland.

De Alfa Romeo 4C Launch Edition is uitverkocht. Dat meldt De Telegraaf. Nederland krijgt slechts twaalf exemplaren toegewezen van de gelimiteerde eerste serie van Alfa Romeo’s nieuwe sportauto. Het aantal gegadigden is echter veel groter.

In totaal hebben tachtig liefhebbers hun serieuze interesse aangegeven – in een maand tijd. Bestellen kan officieel nog niet, Alfa Romeo opent pas later dit jaar de orderboeken. De prijs van de Launch Edition bedraagt 68.000 euro, die van de ‘gewone’ versies is nog niet bekend.

De eerste serie 4C’s onderscheidt zich onder andere met een koolstofvezel aerodynamica-pakket, aluminium diffuser, led-koplampen, donkere wielen en een speciale aankleding van het interieur. Een aantal van deze opties komt ook los beschikbaar. Of dat ook geldt voor de twee kleuren waarin de Launch Edition leverbaar is – waaronder de matwitte lak Carrara White – is nog niet bekend. De eerste 4C’s verschijnen in oktober op de weg.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *