Evelyn Struik kiest voor Alfa

Fotomodel en televisiester Evelyn Struik heeft haar nieuwe Alfa GT in ontvangst genomen. De presentatrice van RTL Tuin Magazine kon niet wachten om met haar nieuwe bolide op pad te gaan.

Evelyn, werkzaam voor het gerenommeerde modellenbureau Ulla Models, is al sinds haar 18e jaar een veel gevraagd internationaal topmodel. Naast het feit dat zij menige cover heeft gesierd en het gezicht was van talloze modemerken, is ze ook te bewonderen geweest in diverse televisiecommercials. Zo was Evelyn onder meer te zien in de campagnes van Lu koekjes, Amstel Bier en Dove. Ze was verder één van de gezichten van 6Pack en presenteerde vorig jaar Yorin Entertainment met Henk-Jan Smits.

Verliefd
Struik, die veel op de weg zit voor haar werk en privé, is trots op haar nieuwe aanwinst: “Vanaf het moment dat ik de auto voor het eerst zag was ik er direct verliefd op. Het design is echt schitterend. Het is in eerste instantie een sportcoupé die puur op rijplezier is gebouwd, maar daarnaast is het ook een elegante sedan die ruimte biedt en comfortabel is. Ik rijd meestal alleen, maar meerdere personen meenemen is ook geen enkel probleem met deze mooie Alfa GT.”

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *