Eerste foto dashboard Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de Mi.To, waaronder een van het dashboard. De Italianen hebben het wederom voor elkaar gekregen om een smaakvol interieur in elkaar te zetten.

Het interieur van de nieuwe Alfa was tot nu toe nog een vraagteken, op wat vage plaatjes na wisten we nog niet hoe de Mi.To er van binnen uitzag. Tot nu toe dan, want Alfa Romeo heeft eindelijk de eerste foto van het dashboard vrijgegeven, samen met een aantal nieuwe exterieurplaatjes.

Het interieur is behoorlijk sportief vormgegeven. De rode verlichting, de telleroverkapping en de ronde ventilatieroosters zijn typische Alfa-kenmerken. De tellers zijn dicht op elkaar geplaatst voor een sportief gevoel. Het enige puntje van kritiek is de zichtbare verwantschap met Fiat-modellen.

Volgens het Duitse tijdschrift Autobild gaat de Mi.To daar zo’n 15.000 euro kosten, dat zou betekenen dat de Nederlandse vanafprijs zo’n 17.500 euro wordt. Om de introductie van de Mi.To kracht bij te zetten, heeft Alfa Romeo onlangs een speciale weblog geopend. Hierop zijn filmpjes, foto’s en verhalen te vinden. In september staat de kleine Alfa bij de dealer.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *