Eerste Alfa Romeo Galleria in Amsterdam

Amsterdam krijgt de eerste Alfa Romeo Galleria van Nederland. Dat is geen nieuw model, maar een nieuw concept voor de dealerbedrijven van het Italiaanse merk. In eigen land is het onlangs succesvol van start gegaan.

De eerste Nederlandse Galleria komt in Amsterdam Zuid-Oost aan de A2 te liggen. Het pand krijgt een totale oppervlakte van meer dan 2.400 vierkante meter, waarvan ruim 700 vierkante meter showroom. Niet alleen neemt er een dealerbedrijf intrek, ook de importeur vestigt zich in het pand. Algemeen directeur Henk Salomons: “De combinatie van importeur en dealerbedrijf in één pand zorgt ervoor dat we letterlijk heel dicht bij de markt zitten, waardoor we signalen uit de markt snel kunnen oppakken. Bovendien bevindt de Alfa Romeo Galleria zich echt op een perfecte locatie in de hoofdstad. Een visitekaartje voor ons merk.”

Kenmerken van een Alfa Romeo zijn een groot pand, moderne faciliteiten en vestiging op een zichtlocatie in stedelijk gebied. Daarnaast moeten de uitstraling, inrichting en extra services de merkbeleving van klanten versterken. De Galleria’s dienen als voorbeeld voor het gehele dealernetwerk van Alfa Romeo. In Nederland zullen er de komende jaren vijf tot zeven Alfa Romeo Galleria’s worden gerealiseerd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *