Alfa Romeo Nederland heeft grootse plannen

Alfa Romeo Nederland heeft grootse plannen aangekondigd bij de officiële opening van de eerste Nederlandse Galleria in Amsterdam, dat tevens dienst doet als hoofdkantoor van de importeur. Alfa Romeo wil onder aanvoering van de nieuwe modellen de komende twee jaar het marktaandeel verdubbelen.

De Galleria werd geopend met de onthulling van een twee meter hoog sculptuur. Bij de openingsplechtigheid waren onder meer de Italiaanse ambassadeur in Nederland en de directeur van Alfa Romeo Italië aanwezig. Laatstgenoemde speelde volgens zijn Nederlandse collega Henk Salomons een belangrijke rol bij de totstandkoming van de Galleria in Amsterdam.

Salomons: “Wij zijn trots dat we het voortouw kunnen nemen om ons merk nog sterker op de Nederlandse markt te positioneren. Alfa Romeo komt er aan!” De Galleria in Amsterdam Zuidoost is de eerste van vijf Galleria’s die Alfa Romeo de komende jaren zal openen. Elke Galleria is een groot, hypermodern dealerbedrijf op een zichtlocatie in een stedelijk gebied en heeft als doel de merkbeleving van de klant te vergroten.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *