Alfa Romeo Mito TwinAir vanaf 17.050 euro

Alfa Romeo heeft de Mito TwinAir van prijskaartjes voorzien. De uitvoering met tweecilinder benzinemotor kost minimaal 17.050 euro.

Nog voor de zomer start Alfa Romeo met de levering van de Alfa Romeo Mito TwinAir. De prijzen van de uitvoeringen met de 0,9 liter tweecilinder turbomotor zijn nu bekend. Instappen kan voor 17.050 euro.

Voor dat bedrag rijdt de dealer een Mito in Progression-uitvoering naar buiten. Die is standaard voorzien van airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, radio/cd-speler en Alfa’s DNA-systeem, waarmee je de gasrespons, de actieve veiligheidssystemen en de mate van stuurbekrachtiging beïnvloedt. De Dinstinctive voegt 16 inch lichtmetalen wielen, audiobediening vanaf het stuurwiel en een uitgebreide boordcomputer toe aan de uitrusting.

De 0,9 liter turbomotor heeft 85 pk en accelereert in 12,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Als de snelheidsmeter 172 km/u aanwijst vindt de TwinAir het mooi geweest. Het brandstofverbruik bedraagt volgens Alfa Romeo 4,2 l/100 km (1 op 23,8). De CO2 uitstoot is 98 g/km, goed voor vrijstelling van wegenbelasting én 14 procent bijtelling – ook na 1 juli als de regels worden aangescherpt.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *