Alfa Romeo maakt motorenaanbod Mito en Giulietta weer compleet

Alfa Romeo heeft onlangs de Mito en Giulietta vernieuwd en vult nu het assortiment aan met al dan niet nieuwe motorversies. De Giulietta krijgt een 175 pk sterke topdiesel, de Mito is (weer) te bestellen met 1.4 MultiAir-motor met TCT-automaat.

Alfa Romeo komt met extra motorversies van de Mito en Giulietta. Bij de meest recente vernieuwingsronde heeft Alfa Romeo al een aantal wijzigingen en vernieuwingen doorgevoerd in het assortiment motoren en nu maakt het merk het aanbod weer compleet.

Terug in de prijslijst is de Mito met 140 pk sterke 1.4 MultiAir benzinemotor. Deze krachtbron is altijd gekoppeld aan een zestraps TCT-automaat met dubbele koppeling, die voor prima prestaties zorgt in de compacte Mito. Het 0 tot 100 km/u-sprintje is gebeurd in slechts 8,1 seconden. De Mito 1.4 MultiAir TCT is er in een luxe Distinctive-uitvoering en kost 24.250 euro.

Bij de Giulietta is de sterkste diesel weer terug. Het blok heeft er 5 pk bijgekregen waarmee het totaal op 175 komt. Het koppel bedraagt 350 Nm en staat bij 1.750 tpm gereed. De 2.0 JTDM wordt standaard geleverd met zestraps TCT-automaat. De Giulietta accelereert in 7,8 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt een topsnelheid van 219 km/u. De CO2-uitstoot van 116 g/km levert helaas geen 20 procent bijtelling op, maar mocht je daar naar op zoek zijn dan kan je kiezen voor de 2.0 JTDM met 150 pk.

De prijzen van de sterkste diesel-Giulietta zijn al bekend en net als de Mito 1.4 MultiAir TCT is hij per direct te bestellen. De Giulietta 175 pk JTDM is er in twee uitvoeringen, de Distinctive kost 33.450 euro, de Exclusive wisselt voor 35.450 euro van eigenaar.  

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *