Alfa Romeo kondigt Mito Racer en Giulietta Collezione aan

Alfa Romeo kondigt nieuwe uitvoeringen aan: de Mito Racer en Giulietta Collezione. Beide zijn te zien op de autosalon van Genève volgende week.

Alfa Romeo doet het rustig aan op de autosalon van Genève. De eerder dit jaar op de autoshow van Detroit onthulde 4C Spider beleeft zijn Europese debuut en verder krijgen we de Mito Racer en Giulietta Collezione voorgeschoteld. Het grote nieuws wordt in juni onthuld, een nieuwe middenklassesedan.

Mito Racer

De Mito Racer is een speciale uitvoering die in de kleuren wit en zwart leverbaar is. De bruine accenten zorgen voor een chique en sportieve uitstraling. De geblokte finishvlag op het dak valt direct op en dat geldt ook voor de bruine wielen en spiegelkappen. De deurgrepen en omlijsting van de koplampen en achterlichten zijn voorzien van een satijnchromen afwerkingslaag. In het interieur combineert Alfa Romeo bruin ‘vintage-look’ ecoleder met zwarte bekleding. Op de hoofdsteunen is een klassieke Alfa Romeo-opdruk aangebracht. De Mito Racer wordt leverbaar met verschillende motoren, prijzen en andere uitvoeringsdetails worden binnenkort bekend gemaakt. In april start de levering.

Giulietta Collezione

De Giulietta Collezione is te herkennen aan de zwarte spiegelkappen en wielen, optioneel aangevuld met een donkergetint panoramadak – voor een nog chiquere uitstraling. In het interieur is zwart en grijs leder te vinden met contrasterende stiksels. Op het dashboard en de deurpanelen heeft Alfa Romeo satijnchromen elementen toegevoegd. Prijzen en andere specificaties volgen binnenkort, ook de Giulietta Collezione is vanaf april verkrijgbaar.   

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *