Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm in authentieke racekleuren verkrijgbaar

De kleurschema’s van de meest extreme Alfa Romeo Giulia-modellen, de GTA en GTAm, zijn bekend. Alfisti die hechten aan de sportieve historie van het merk, zullen er blij mee zijn.

De bekende ontwerpstudio Centro Stile Alfa Romeo heeft de kleurschema’s gereed voor de Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm. Deze sluiten aan bij de merkhistorie en de historische overwinningen. Daarnaast kunnen de kopers van de extreme performancemodellen ervoor kiezen om iconische grafische elementen af te laten beelden op de motorkap. Denk aan het kruis en de slangachtige ‘Biscione’ uit het Alfa-logo of de Italiaanse vlag. Overigens verschijnt de ‘limited edition’ ook in het bekende Alfa Romeo rood.

Nederlandse merkliefhebbers zullen blij zijn met de beschikbare ontwerpen. Zo zijn de GTA en GTAm leverbaar in het oker van de 1750 GTAm en de 2000 GTAm, waarin onze landgenoot Toine Hezemans in 1970 en 1971 het European Touringcar Championship won. Klanten kunnen ook voor gekleurde remklauwen, veiligheidsgordels, stiksels en (in de GTAm) het rolbeugelinterieur kiezen.

Helaas zijn de prijzen niet voor iedereen weggelegd. Het Italiaanse merk vraagt minimaal 230.000 euro voor de Giulia GTA, de GTAm kost minstens 6.000 euro meer. De klant ontvangt er wel een Bell-helm in GTA-kleurstelling bij, een autohoes en rijcursus door de Alfa Romeo Driving Academy. En de gelukkige mag de Giulia ook ophalen bij de Autodelta-werkplaats – laten we hopen dat de situatie dit snel toelaat. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *