Alfa neemt afscheid van huidige 147 met Trofeo en Lusso

Zoals we eerder al aankondigden, zal Alfa Romeo op de Autosalon van Parijs een gerestylde 147 presenteren. Om te voorkomen dat de verkopen nu al te zeer inzakken, neemt het merk waardig afscheid van het huidige model. Namelijk met twee interessante actiemodellen: de 147 Trofeo en Lusso, die extra veel waar voor hun geld bieden.

Beginnen we met het Trofeo pakket, dat leverbaar is op de 1.6 TS (105 pk), 1.6 TS Veloce (120 pk) en 1.9 JTD 8v (100 en 115 pk). De belangrijkste items van het pakket zijn airco, 16 inch lichtmetaal en een geïntegreerde radio/cd-speler, GSM-telefoon én navigatiesysteem. En dat terwijl de 1.6 TS Trofeo driedeurs al verkrijgbaar is voor 19.995,-. Dat betekent een voordeel ten opzichte van de Impression-uitvoering van maar liefst 3.500,-.

Het Lusso pakket, dat met uitzondering van de 1.9 JTD 8 v (100 pk) op alle versies verkrijgbaar is, biedt eveneens een reeks aantrekkelijke items. Zo krijg je een volledig met leder bekleed interieur, ASR (niet op de 105 pk 1.6 TS) stuurwielbediening voor de audio en GSM, een multifunctioneel display met boardcomputer en een gecombineerd audio/navigatie/GSM-systeem. Als je het Lusso-pakket op de 2.0 TS bestelt, krijg je daar verder nog onder andere automatische airconditioning, cruise control, VDC en op de Selespeed uitvoering een Bose geluidsinstallatie bij. Daarmee loopt het prijsvoordeel op tot zon 2.900,-.

Het moge duidelijk zijn: wie de 147 altijd al hoog op zijn verlanglijstje had staan, moet nu toeslaan.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *