Alfa helpt kerstman een handje

Handige tip voor de last-minute kerstshoppers: niet alleen in het drukke winkelcentrum zijn leuke cadeau’s te vinden. Ga ook eens langs bij de lokale autodealer. Alfa Romeo heeft bijvoorbeeld een nieuwe kleding- en merchandiselijn geïntroduceerd.

Wie helemaal de deur niet meer uit wil gaan, kan zelfs online shoppen op www.accessoires-alfaromeo.nl. Het valt echter te betwijfelen of de producten dan op tijd in huis zijn om nog onder de boom te kunnen leggen. In de toekomst zal de website ook worden uitgebreid met een exclusieve reeks accessoires voor de auto zelf.

De merchandiselijn van Alfa Romeo moet de karakteristieke kenmerken van het merk weerspiegelen: exclusiviteit, sportiviteit en elegantie. Het assortiment bestaat onder meer uit horloges, stropdassen en riemen. De kledingcollectie, in rood en zwart, bevat onder andere een jas, cap, polo en fleecejack. Gaetano Cortese, de Italiaanse ambassadeur in Nederland, nam tijdens de Italiaanse lifestylebeurs ‘Het beste van Italië’ in het Amsterdamse Hilton Hotel het eerste horloge uit de merchandiselijn in ontvangst.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *