Alfa Romeo nieuws

 1. Alfa Romeo onthult eerste wereldwijde, speciale serie: Tributo Italiano

  Alfa Romeo opent de orderboeken van de eerste speciale serie die wereldwijd wordt aangeboden: de Tributo Italiano. Deze exclusieve uitvoering – beschikbaar voor de Giulia, Stelvio en Tonale PHEV – is ontworpen als eerbetoon aan de oorsprong van het merk en belichaamt de Italiaanse persoonlijkheid en de sportiviteit van Alfa Romeo.

 2. Durf te dromen: de nieuwe Alfa Romeo 33 Stradale

  Alfa Romeo kondigt de terugkeer van de legendarische 33 Stradale aan, geïnspireerd op het icoon uit de jaren zestig van de vorige eeuw die door velen wordt beschouwd als één van de mooiste auto’s aller tijden.

 3. Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio nu nog meer vermogen, techniek én esthetiek

  Alfa Romeo heeft de topversie van de Giulia en Stelvio, de Quadrifoglio-uitvoering, vernieuwd en verder verfijnd op het gebied van technologie en stijl. De kenmerkende Alfa Romeo-kwaliteiten – perfecte gewichtsverdeling, de beste rijdynamiek in het segment, en tijdloos design – zijn naar een hoger niveau getild. Bovendien vindt het nieuwe volledig digitale 12,3-inch TFT-instrumentencluster nu ook zijn weg naar de Giulia en Stelvio Quadrifoglio.

 4. Alfa Romeo start 2023 met recordcijfers

  Alfa Romeo won het meeste marktaandeel in Oostenrijk en Portugal, waar het aantal nieuw geregistreerde modellen in Q1 2023 met respectievelijk 317% en 400% toenam. Ook in andere Europese landen werden topresultaten behaald, met een ruime verdubbeling van het marktaandeel ten opzichte van Q1 2022. Het aantal registraties groeide 188% in Italië, 174% in Frankrijk, 112% in Duitsland en 186% in Nederland.

 5. De nieuwe Giulia en Stelvio Quadrifoglio 100th Anniversario

  Alfa Romeo eert het legendarische het Quadrifoglio-logo met gelimiteerde versies van de Giulia en Stelvio Quadrifoglio. Deze “Quadrifoglio 100th Anniversario” edities onderscheiden zich met talrijke sportieve accenten en een nog hoger prestatiepotentieel. Van elk model worden slechts 100 jubileumexemplaren geproduceerd. Exclusiviteit is dus gegarandeerd voor de gelukkigen die er een kunnen aanschaffen. Dat geluk past bij Quadrifoglio, want dat is immers het Italiaanse woord voor ‘klavertje vier’.

 6. Alfa Romeo Tonale prijzen en uitvoeringen

  De Tonale, Alfa Romeo’s eerst geëlektrificeerde auto, debuteerde als zeer complete Edizione Speciale. Nu breidt Alfa Romeo de line up uit met een overzichtelijk gamma bestaande uit Super, Sprint, Ti en Veloce.

 7. Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid

  De Alfa Romeo Tonale debuteert als zeer compleet uitgeruste ‘Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid’-versie boordevol techniek, sportiviteit, features en 5 jaar garantie.

 8. Alfa Romeo Giulia en Stelvio GT Junior

  Alfa Romeo brengt ons terug naar de jaren ’60. Geïnspireerd door de GT 1300 brengt het merk de gelimiteerde editie GT Junior uit van de Alfa Giulia en Stelvio.

 9. Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio ook vernieuwd

  In een virtuele persconferentie heeft Alfa Romeo de Quadrifoglio performance-uitvoeringen gepresenteerd van de vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio. Zoals altijd staan de twee in het teken van rijplezier en prestaties.

 10. Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm in authentieke racekleuren verkrijgbaar

  De kleurschema’s van de Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm sluiten aan bij de merkhistorie en de historische overwinningen. De prijzen van deze performancemodellen zijn helaas niet voor iedereen weggelegd.

 11. Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm: heftiger en heftigst

  Dus je dacht dat de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio het hoogst haalbare is? Think again! Hier zijn de Giulia GTA en GTAm.

 12. Prijzen Alfa Romeo Giulia en Stelvio 2020-model bekend

  Alfa Romeo heeft de prijslijsten van de vernieuwde Giulia en Stelvio samengesteld. Beide modellen zijn bereikbaar geworden.

 13. Alfa Romeo Giulia en Stelvio klaar voor 2020

  Alfa Romeo geeft de Giulia en Stelvio een update. Een nieuw infomediasysteem, nieuwe rijhulpsystemen en een vernieuwd interieur zijn de belangrijkste verbeteringen.

 14. Alfa Romeo kondigt compacte, elektrische cross-over aan

  Alfa Romeo keert in 2022 terug in het compacte segment met een cross-over. Dat wordt ook meteen de eerste volledig elektrisch aangedreven Alfa Romeo ooit.

 15. Tonale is directe voorbode Alfa Romeo’s nieuwe cross-over

  Alfa Romeo onthult een prototype van een nieuwe cross-over met de naam Tonale. Het model komt onder de Stelvio in het assortiment en gaat volgend jaar in productie.

 16. Alfa Romeo schaaft Giulietta voor laatste keer bij

  Alfa Romeo schaaft de Giulietta nog een keer bij. Voor de laatste keer, want volgend jaar wordt de auto opgevolgd door een SUV.

 17. Nieuwe sportieve versies van Alfa Romeo Giulia en Stelvio

  Alfa Romeo komt met twee nieuwe uitvoeringen van de Giulia en Stelvio. De sedan en SUV worden leverbaar als sportieve Ti en als nóg sportievere Alfa Romeo Racing.

 18. Alfa Romeo start met voorbereidingen productie compacte SUV

  Alfa Romeo start in de komende weken met de voorbereidingen voor de productie van een compacte SUV. De auto gaat gebouwd worden in Italië.

 19. Nieuwe SUV Alfa Romeo wordt ‘geen Stelvio-kloon’

  De nieuwe, compacte SUV die Alfa Romeo binnen nu en 5 jaar op de markt brengt, wordt ‘geen kopie’ van de Stelvio. De auto krijgt een heel eigen styling maar zal wel herkenbaar zijn als Alfa Romeo.

 20. Alfa Romeo kondigt twee nieuwe SUV’s en terugkeer GTV en 8C aan

  De historische namen 8C en GTV keren terug! Dat heeft Alfa Romeo zojuist officieel aangekondigd in Italië, als onderdeel van het nieuwe vijfjarenplan van het merk. Dat voorziet verder vooral in de uitbreiding van het aantal SUV’s.

 21. ‘Alfa Romeo Giulia Coupé met 640 pk op komst’

  Opnieuw zijn er geruchten over de komst van een coupé op basis van de Giulia. Dit keer zijn ze wat meer concreet, want Alfa Romeo zou werken aan een hybrideversie met een vermogen van 640 pk.

 22. Mogelijke nieuwe namen voor Alfa Romeo-SUV’s: Rombo en Brennero

  Dat er meerdere SUV’s van Alfa Romeo in de planning staan is geen geheim. Nu komen er geruchten naar buiten over de mogelijke namen van deze modellen: Rombo en Brennero.

 23. Nieuwe sportieve uitvoeringen Alfa Romeo Giulia en Stelvio

  Alfa Romeo presenteert twee nieuwe sportieve uitvoeringen van de Giulia en een van de Stelvio. De Nürburgring Edition op basis van de snelle Quadrifoglio-uitvoering is meest exclusieve en wordt in een oplage van 108 stuks gebouwd.

 24. ‘Groen licht voor de Alfa Romeo 6C’

  Al jaren doen geruchten over een Alfa Romeo 6C de ronde. Nu stelt een toeleverancier dat het merk de komst van de sportauto daadwerkelijk zou hebben goedgekeurd.

 25. Ontwikkeling grote SUV Alfa Romeo gestart

  Alfa Romeo is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe SUV. De grote broer van de Stelvio komt eind 2019 of begin 2020 op de markt.

 26. Alfa Romeo 4C krijgt update in 2018

  Alfa Romeo werkt aan een vernieuwde versie van de 4C. De sportcoupé moet de ambities van het merk in de Formule 1 kracht bijzetten.

 27. Meer over de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  Vooruitlopend op de showroomintroductie verstrekt Alfa Romeo meer informatie over het performancemodel van de Stelvio, de Quadrifoglio. Geniet ook van de mooie fotoreportage.

 28. Zó snel is de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio [update: prijs bekend]

  Alfa Romeo begint nog dit jaar met de verkoop van de Stelvio Quadrifoglio in Nederland. Ben je benieuwd hóe snel de krachtigste Stelvio is? Alfa Romeo geeft antwoord.

 29. Wat is Alfa Romeo van plan met de naam Giulietta?

  De Alfa Romeo Giulietta staat in Nederland in de prijslijst als hatchback, maar dat zou in de toekomst zomaar eens kunnen veranderen. Keert de naam terug op een coupé of sedan?

 30. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is snelste SUV op Nürburgring

  Alfa Romeo claimt de titel ‘snelste productie-SUV op de Nürburgring’ met de Stelvio Quadrifoglio. Het oude record op naam van Porsche is met 8 seconden verbeterd.

 31. ‘Volgende nieuwe Alfa Romeo is coupé op basis van Giulia’

  Alfa Romeo gaat verder met het uitbreiden van zijn assortiment. Een coupé op basis van de Giulia zou het volgende nieuwe model zijn.

 32. Alfa Romeo Stelvio nu vanaf 53.950 euro

  Met de toevoeging van de 150 pk sterke 2.2 dieselmotor zakt de vanafprijs van de Alfa Stelvio naar 53.950 euro. Een achttraps automaat is standaard.

 33. Meer motoren voor Alfa Romeo Stelvio [update: prijzen]

  Alfa Romeo voegt twee nieuwe motoren toe aan het assortiment van de Stelvio. De 180 pk dieselmotor is bovendien als eerste motorvariant met alleen achterwielaandrijving verkrijgbaar.

 34. Alfa Romeo Stelvio eerst met alleen krachtige motoren

  Alfa Romeo zet op 9 maart de Stelvio in de showroom. Het merk start met de verkoop van alleen krachtige motorversies met minimaal 210 pk. Later volgen er meer motoren.

 35. Dít is de Alfa Romeo Stelvio zonder Quadrifoglio-aankleding [update]

  Benieuwd hoe de nieuwe Alfa Romeo Stelvio zonder de sportieve Quadrifoglio-opsmuk eruitziet? Dit is je dag, Alfa geeft de eerste foto’s vrij van de reguliere uitvoering.

 36. Dit is de Alfa Romeo Stelvio zonder opsmuk

  Alfa Romeo onthulde eerder deze maand de Stelvio in de snelle Quadrifoglio-trim. Nu duiken er foto’s op van de normale uitvoering.

 37. Nu officieel: Alfa Romeo Stelvio

  Diverse foto’s lekten gisteren al uit, nu kunnen we officieel kennis maken met de eerste SUV van Alfa Romeo. De Stelvio debuteert, net als de Giulia, als snelle Quadrifoglio met 510 pk.

 38. Alfa Romeo Stelvio: SUV met hardloopschoenen

  De eerste beelden van de Alfa Romeo Stelvio zwerven over het internet. De officiële onthulling staat voor vanavond gepland.

 39. Alfa Romeo ‘bevestigt’ naam Stelvio voor SUV

  Alfa Romeo onthult op 16 november zijn langverwachte SUV. De naam Stelvio zingt al even rond, maar werd door het merk nooit officieel bevestigd. Nu doet Alfa Romeo dat wel, min of meer.

 40. Alfa Romeo twijfelt over achterwielaandrijving nieuwe Giulietta

  Alfa Romeo twijfelt of de nieuwe generatie Giulietta achterwielaandrijving moet krijgen. De hoge bazen bij Alfa Romeo willen het wel, maar als de markt er niet om vraagt dan heeft het geen zin.

 41. Komt er toch nog een Alfa Romeo Giulia Sportwagon?

  Lang leek het erop dat Alfa Romeo van de Giulia alleen een sedan zou uitbrengen. Nu duiken er sterke geruchten op dat het merk tóch een Sportwagon ontwikkelt.

 42. Sportieve Alfa Romeo Giulia Veloce krijgt zuinig broertje

  De eerder aangekondigde Alfa Romeo Giulia Veloce komt eraan. Deze sportief ogende Giulia is ook technisch als echte rijdersauto ontwikkeld. Het merk kondigt daarnaast een zuinige Giulia-versie aan.

 43. Prijs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio met automaat bekend

  Alfa Romeo heeft de automaatversie van de snelste Giulia, de Quadrifoglio, in de prijslijst opgenomen. Die kost exact evenveel als de handgeschakelde uitvoering.

 44. Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition: Nederlands tintje

  Alfa Romeo komt in samenwerking met Circuit Park Zandvoort met de 4C CPZ Track Edition. De oplage is gelimiteerd tot twintig stuks.

 45. ‘Nieuwe topsedan Alfa Romeo ook als plug-in hybride’

  De toekomstige grote sedan van Alfa Romeo wordt ook leverbaar als plug-in hybride. Ook krijgt het model een zescilinder dieselmotor.

 46. Autopilot voor Alfa Romeo Giulia

  Alfa Romeo ontwikkelt een ‘Autopilot’ waarmee de Giulia semi-autonoom kan rijden. ‘Juist voor een echte rijdersauto’ vindt het merk zelfrijdende eigenschappen belangrijk.

 47. ‘Alfa Romeo legt naam Kamal vast’

  Alfa Romeo heeft de naam Kamal vastgelegd bij een Amerikaans merknaambureau. De naam gaat zeer waarschijnlijk gebruikt worden voor een van de twee SUV’s die het merk op de markt wil brengen.

 48. Alfa Romeo Giulia trapt af met twee diesels en Quadrifoglio

  Alfa Romeo heeft de orderboeken voor de Giulia geopend. Na de prijzen, die vorige week bekend werden gemaakt, volgt nu nieuwe technische informatie. Daarnaast hebben we heel veel foto’s en twee video’s.

 49. Alfa Romeo Giulia geprijsd: vanaf 39.450 euro

  Alfa Romeo zet in juni de langverwachte Giulia in de showroom. De Nederlandse prijzen starten bij 39.450 euro, voor de 2.0 benzine-uitvoering met 200 pk en achttraps automaat.

 50. Alfa Romeo frist Mito op

  Alfa Romeo geeft de Mito een nieuwe grille, in lijn met die van zijn grote broers. Ook is er een krachtigere dieselmotor.

 51. Alfa Romeo Giulia doet trainingspak uit

  Het lange wachten wordt op de autosalon van Genève beloond. Alfa Romeo toont hier de reguliere versies van de Giulia, in navolging van de krachtige Quadrifoglio-uitvoering die vorig jaar al werd onthuld.

 52. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta met vleugje Giulia [update]

  Alfa Romeo voegt een vleugje Giulia toe aan de Giulietta, waardoor het model er weer even tegenaan kan.

 53. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta komt naar buiten

  De onthulling staat gepland voor vanavond, maar de eerste foto’s van de vernieuwde Alfa Romeo Giulietta liggen al op straat.

 54. Eerste SUV Alfa Romeo heet Stelvio

  De SUV die Alfa Romeo later dit jaar onthult draagt de naam Stelvio. Bij elke liefhebber van ‘stuurmanswegen’ gaat er dan direct een belletje rinkelen.

 55. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta wordt op 24 februari onthuld

  Alfa Romeo onthult op 24 februari de vernieuwde Giulietta. Een week later maakt de auto zijn publieksdebuut op de autosalon van Genève.

 56. Nu drie SUV’s op productplanning Alfa Romeo

  Alfa Romeo heeft zijn vernieuwde productplan gepresenteerd. Daarop staan nu drie SUV’s, waarvan de eerste eind dit jaar of begin volgend jaar komt.

 57. Deze meneer zit in de nieuwe SUV van Alfa Romeo

  Hier zie je de eerste foto van de nieuwe SUV van Alfa Romeo. Eind dit jaar wordt de auto officieel onthuld.

 58. Eerste stukjes informatie Alfa Romeo SUV

  Al 12 jaar wordt er gesproken over een SUV van Alfa Romeo. Volgend jaar is het eindelijk zover. De eerste concrete informatie komt nu naar buiten.

 59. Alfa Romeo kondigt nieuwe 2.0 turbomotor aan voor Giulia

  Eerder deze week lekten er al diverse specificaties uit en nu komt Alfa Romeo zelf met het nieuws dat de Giulia een volledig nieuwe 2,0 liter viercilinder turbomotor krijgt. Deze benzinemotor is specifiek voor Alfa Romeo ontwikkeld.

 60. Zijn dit de motoren van de Alfa Romeo Giulia?

  Prachtig natuurlijk, die 510 pk sterke topversie van de Alfa Romeo Giulia maar voor de Nederlandse (lease)rijder is het vooral interessant om te weten welke dieselversies er leverbaar zullen worden. Die informatie is nu uitgelekt.

 61. Alfa Romeo schaaft aan tijdsplanning nieuwe modellen

  Alfa Romeo gaat schuiven met de volgorde waarin de nieuwe modellen van het merk op de markt komen. Het goede nieuws is dat auto’s die voor Europa belangrijk zijn meer prioriteit krijgen.

 62. Facelift voor Alfa Romeo Giulietta op komst

  Alfa Romeo heeft een facelift in de planning staan voor de Giulietta. De auto krijgt een grille zoals die ook op de nieuwe Giulia is te vinden, zo blijkt uit een spionagefoto.

 63. Begin 2018 eerste plug-in hybride Alfa Romeo

  Alfa Romeo komt begin 2018 met een plug-in hybridemodel op de markt. De auto zal een krachtige aandrijflijn hebben, waarbij prestaties net zo belangrijk zijn als een laag verbruik.

 64. Alfa Romeo laat spieren zien met Giulia QV

  Alfa Romeo is terug van nooit helemaal weggeweest met de nieuwe Giulia. Op de IAA in Frankfurt laat het merk alleen de krachtige QV-versie zien.

 65. Ontwikkeling SUV Alfa Romeo ligt op schema

  De ontwikkeling van de Alfa Romeo SUV ligt op schema. De voorbereidende fase is afgerond, de productie start halverwege volgend jaar.

 66. ‘Alfa Romeo Giulia QV heeft topsnelheid van 321 km/u’

  De Alfa Romeo Giulia QV heeft bij tests op een afgesloten circuit een topsnelheid gehaald van 321 km/u. Dat is een waarde die op het niveau van een supercar ligt.

 67. Alfa Romeo Giulia vertegenwoordigt de vernieuwing van het merk

  Vanmiddag is in het Alfa Romeo-museum in Arese de nieuwe Giulia onthuld. Dit model moet het jarige Italiaanse merk, dat vandaag 105 jaar oud wordt, vernieuwing inblazen.

 68. ‘Alfa Romeo wordt premiummerk’

  Morgen is het een belangrijke dag voor Alfa Romeo. Met de onthulling van de Giulia wordt ook de eerste stap gezet van het nieuwe productie-offensief waarmee Alfa de concurrentie aangaat met de Duitse premiummerken.

 69. Nieuwe diesels Alfa Romeo Giulietta

  Alfa Romeo introduceert twee nieuwe dieselmotoren voor de Giulietta. Dit model is daardoor nu met 20 procent bijtelling te bestellen.

 70. Productie nieuwe motoren Alfa Romeo start over 6 maanden

  Het ‘masterplan’ van Alfa Romeo begint vorm te krijgen. De productie van nieuwe vier- en zescilindermotoren voor diverse aanstaande modellen start over een half jaar.

 71. ‘Volgende generatie Alfa Romeo Giulietta met achterwielaandrijving’

  De volgende generatie van de Alfa Romeo Giulietta krijgt achterwielaandrijving. Die auto komt in 2017 of 2018 en is dan de enige in zijn segment met aandrijving op de achterwielen.

 72. Prijs Alfa Romeo 4C Spider is bekend

  Alfa Romeo heeft de prijs bekend gemaakt van de 4C Spider: 81.550 euro. De lichtgewicht sportauto is per direct te bestellen.

 73. Alfa Romeo kondigt Mito Racer en Giulietta Collezione aan

  Alfa Romeo kondigt nieuwe uitvoeringen aan: de Mito Racer en Giulietta Collezione. Beide zijn te zien op de autosalon van Genève volgende week.

 74. Alfa Romeo-baas hint naar snellere versie 4C

  Alfa Romeo-baas Harald Wester speculeert voor het eerst openlijk over een snellere versie van de 4C. Volgens Wester zit er zowel in de motor als in de auto veel meer potentie.

 75. ‘Volgende week eerste glimp van nieuwe Alfa Romeo’s’

  De Fiat Groep presenteert volgende week zijn langverwachte toekomstplan. Hierin staat onder andere wat er met Alfa Romeo gaat gebeuren. Volgens analisten krijgen we al een glimp te zien van de nieuwe modellen.

 76. ‘Alfa Romeo wordt zelfstandig merk binnen Fiat Groep’

  Alfa Romeo krijgt een zelfstandige status binnen de Fiat Groep. Daarmee krijgt het merk de kans zichzelf beter te profileren en is de noodzaak om nieuwe modellen te introduceren een stuk groter.

 77. Alfa Romeo: wél nieuwe Spider, niet in samenwerking met Mazda

  Alfa Romeo gaat de nieuwe Spider zelf ontwikkelen. De samenwerking met Mazda is daarom stopgezet.

 78. ‘Ferrari-power voor krachtigste Alfa Romeo’s’

  De meest krachtige Alfa Romeo’s krijgen straks de beschikking over Ferrari-motoren. Waarschijnlijk gaat het om de zescilinder biturbomotoren die Maserati ook gebruikt.

 79. ‘Elk jaar een update voor de Alfa Romeo 4C’

  Alfa Romeo presenteert jaarlijks een update of nieuwe versie van de 4C. Een hardcore-uitvoering is een mogelijkheid.

 80. Terugkeer Alfa Romeo Alfetta – en meer nieuwe modellen

  Onder de zeven nieuwe modellen die bij Alfa Romeo op de planning staan zit de nieuwe Alfetta. Deze sedan wordt de verlate opvolger van de Alfa 166.

 81. Alfa Romeo 4C Spider: in twee keer goed

  Alfa Romeo heeft op de autosalon van Genève het doek van de 4C Spider afgetrokken. Dat is toch enigszins een verrassing, omdat de komst van die auto niet officieel was aangekondigd.

 82. Alfa Romeo 4C is ook een beetje Nederlands

  Het koolstofvezel chassis van de Alfa Romeo 4C wordt mede geproduceerd door het Nederlandse bedrijf TenCate. Alfa Romeo is de eerste grote automotive-klant van het bedrijf.

 83. Alfa Romeo maakt motorenaanbod Mito en Giulietta weer compleet

  Alfa Romeo heeft onlangs de Mito en Giulietta vernieuwd en vult nu het assortiment aan met al dan niet nieuwe motorversies. De Giulietta krijgt een 175 pk sterke topdiesel, de Mito is (weer) te bestellen met 1.4 MultiAir-motor met TCT-automaat.

 84. Nieuw achterwielaangedreven platform voor Alfa Romeo in de maak

  Alfa Romeo ontwikkelt een nieuw platform dat geschikt voor achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. Het project draagt de werktitel Giorgio.

 85. ‘Alfa Romeo deelt in toekomst geen motoren meer met Fiat’

  De herlancering van Alfa Romeo staat zeer hoog op de agenda bij moederbedrijf Fiat. Er wordt hard gewerkt aan vele nieuwe modellen.

 86. Alfa Romeo Mito ook in 2014 met 14 procent bijtelling

  Alfa Romeo heeft de CO2-uitstoot van de Mito 1.3 JTDm verlaagd, zodat de auto ook in 2014 van 14 procent bijtelling profiteert. En dat is niet het enige goede bijtellingsnieuws van Alfa Romeo voor 2014.

 87. Alfa Romeo-plan 4.0: wederom grootse plannen

  Alfa Romeo maakt zich wederom op voor een groots modeloffensief. Maar liefst negen nieuwe modellen moeten het merk de glans van vroeger terug geven.

 88. Alfa Romeo-revival wacht op volledige overname Chrysler door Fiat

  De volledige ontwikkeling van ‘het nieuwe Alfa Romeo’ kan pas plaatsvinden als Fiat Chrysler volledig overneemt. Door een conflict met de enige andere aandeelhouder van het Amerikaanse merk laat dat moment op zich wachten.

 89. Vanafprijs vernieuwde Alfa Romeo Giulietta en Mito ongewijzigd

  Alfa Romeo heeft de vanafprijzen van de Giulietta en Mito ondanks de vernieuwingen in tact gelaten. Beide geüpdatete modellen staan begin 2014 in de showrooms.

 90. Nieuwe dieselmotor Alfa Romeo Giulietta goed voor 20 procent bijtelling

  De nieuwe, 150 pk sterke dieselmotor die Alfa Romeo in de vernieuwde Giulietta hangt is goed voor 20 procent bijtelling. Nog dit jaar wordt de Giulietta 2014 leverbaar.

 91. Alfa Romeo 4C snel op de Nürburgring

  De Alfa Romeo 4C heeft in 8 minuten en 4 seconden een rondje over de Nürburgring gereden. Dat is dezelfde tijd die de meer vermogende Porsche Boxster S en Audi R8 V8 eerder hebben neergezet.

 92. Alfa Romeo 4C: heel veel foto’s en de vanafprijs

  We hebben een set nieuwe foto’s en meer informatie over de Alfa Romeo 4C. Zo kunnen we je vertellen wat ‘ie kost en wat de standaarduitrusting is van de lichtgewicht sportauto.

 93. Alfa Romeo vernieuwt Giulietta voor modeljaar 2014

  Alfa Romeo heeft de Giulietta subtiel vernieuwd voor het nieuwe modeljaar. Met een lichtjes aangepaste grille, een vernieuwd dashboard en een nieuwe motor is de Giulietta weer helemaal bij.

 94. ‘Alfa Romeo Spider wordt geen retromodel’

  Hoewel het nog 2 jaar duurt voordat de nieuwe Alfa Romeo wordt onthuld komt nu al langzaam meer informatie over de auto naar buiten. Bijvoorbeeld over de styling: “De Alfa Romeo Spider wordt geen retromodel.”

 95. Milde facelift voor Alfa Romeo Giulietta in de planning

  Alfa Romeo toont op de autoshow van Frankfurt in september een licht aangepaste Giulietta.

 96. Straks alleen nog Alfa Romeo’s met achterwielaandrijving?

  Het is komkommertijd en dan duiken de meest interessante geruchten op. Vandaag hebben we in die categorie: Alfa Romeo gaat alleen nog achterwielaangedreven auto’s bouwen.

 97. Opnieuw vertraging voor nieuwe Alfa Romeo-modellen?

  Loopt het toekomstplan van Alfa Romeo opnieuw vertraging op? Daar lijkt het wel op, nu moederbedrijf Fiat in de clinch ligt met de vakbonden in Italië.

 98. Waarom de Alfa Romeo 4C een veelbelovende sportauto is

  Alfa Romeo geeft details vrij die verklaren waarom het merk zulke hoge verwachtingen heeft van de sportauto 4C.

 99. Milde facelift voor Alfa Romeo Mito

  Alfa Romeo geeft de Mito een milde facelift. Mild is in dit geval heel erg mild. Maar toch is er meer veranderd dan je op het eerste gezicht ziet.

 100. Alfa Romeo: ontwikkelingen zijn ‘top secret’

  Het is bekend dat Alfa Romeo tussen nu en 2016 zeven nieuwe modellen wil lanceren. Maar hoe staat het daar eigenlijk mee? Het is allemaal ‘top secret’ volgens de grote baas van het Fiat-concern.