Geen vertraging meer voor Alfa Romeo Giulia, komt in de zomer van 2015

Er zal geen vertraging meer zijn voor de Giulia, de nieuwe middenklasser van Alfa Romeo. De langverwachte 159-opvolger komt in de zomer van 2015, zo is nogmaals bevestigd door de hoge baas van het merk.

Geen uitstel meer voor de Alfa Romeo Giulia. De auto die de herlancering van het merk Alfa Romeo moet symboliseren komt in de zomer van 2015, zo heeft topman Sergio Marchionne nogmaals bevestigd tijdens een perspresentatie. Er zal volgens de topman geen vertraging meer optreden.

Marchionne noemde eerder al 24 juni 2015 als ‘magische datum’. Dat is de 105e verjaardag van het merk en de datum waarop de Giulia onthuld zal worden. In het derde kwartaal van 2015 moet de auto in de showrooms verschijnen.

De Giulia is de eerste van een nieuwe reeks Alfa Romeo’s en staat op een nieuw, achterwiel aangedreven platform en krijgt nieuwe, in eigen huis ontwikkelde motoren. De auto verschijnt eerst als sedan, in 2016 volgt de Sportwagon. Van de Giulia komt ook een sportieve QV-uitvoering, ook die verwachten we in 2016. 

Tags:

Reacties zijn gesloten.