Alfa Romeo QV Pack: grote mond, klein hart

Alfa Romeo introduceert voor de Mito en Giulietta het QV Pack Sportiva. Daarmee kun je alle uitvoeringen van deze twee modellen de looks van een QV-uitvoering geven.

De looks van een QV-uitvoering maar niet de prestaties. Het is nu mogelijk met het QV Pack Sportiva dat Alfa Romeo introduceert voor de Mito en Giulietta. Het nieuwe optiepakket is verkrijgbaar in combinatie met alle motoren.

Voor de Mito bestaat het QV-pakket uit QV-logo’s op de instaplijsten en voorschermen, een achterbumper met diffuser, 18 inch gepolijste lichtmetalen wielen, rode remklauwen met merkopschrift en satijnglans spiegelkappen, koplampomlijsting en sportpedalen. Het interieur is voorzien van aluminium sportpedalen en sportstoelen met Alcantara bekleding. Het pakket op de Mito kost 1.350 euro en is optioneel uit te breiden met Poltrona Frau lederen sportstoelen of zelfs Sabelt racestoelen. De meerprijzen bedragen 1.850 en 3.250 euro.

Het QV Pack Sportiva voor de Giulietta kost 2.450 euro. Het is in grote lijnen vergelijkbaar met dat van de Mito, aangevuld met sideskirts, donkergetinte koplampbehuizingen, sportonderstel en een dashboard van geborsteld aluminium. Bovendien kun je bij de Giulietta uit drie ontwerpen 18 inch wielen kiezen. Het QV Pack Sportiva is per direct verkrijgbaar.

Voor de Giulietta is meer goed nieuws te melden: de 2.0 MultiJet dieselmotor met 140 en 170 pk valt tot 2014 in de 20 procent-bijtellingscategorie dankzij een verlaging van de CO2-uitstoot. Volgende week maakt Alfa hierover meer informatie bekend.

Tags:

Reacties zijn gesloten.