Voordelige Private Lease Fiat 500

Vanaf 209 euro per maand all-inclusive in een Fiat 500 rijden, wie wil dat nu niet? Tijdelijk bieden de Fiat-dealers deze voordelige Private Lease aan.

Fiat Private Lease is een all-in product. Je betaalt een vast bedrag per maand dat goed is voor afschrijving, rente, verzekering, belastingen, onderhoud, reparatie en banden. Ook een internationale pechhulp is beschikbaar. Zelf hoef je alleen om te kijken naar benzine tanken. En het fijne is dat je voor de Fiat Private Lease geen aanbetaling of andere (rijklaar) kosten hoeft neer te tellen. 

Gedurende de looptijd van het contract (2, 3 of 4 jaar) verzorgt de Fiat-dealer ook het onderhoud en de reparaties kosteloos. Als je nu een Private Leasecontract afsluit voor een nieuwe Fiat 500 betaal je een voordeelprijs. Vanaf 209 euro per maand rijd je al 36 maanden in een 500 1.0 60 pk TwinAir Pop. 

Alle voordelen op een rij

  • voordelig maandbedrag
  • all-inclusive
  • geen aanbetaling

Het uiteindelijke bedrag hangt natuurlijk af van eventuele meeruitrusting en het aantal te rijden kilometers per jaar. De Fiat-dealer kan een offerte op maat voor je opstellen.

Update

Fiat heeft deze actie beëindigt voor onbepaalde tijd verlengd. Het leasebedrag is (ook hierboven) enigszins aangepast.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *