Fiat Private Lease: all-inclusive

Fiat Private Lease is een all-inclusive product: je hoeft alleen nog zelf te tanken. Nu biedt Fiat dit aan met een lage leaseprijs, vanaf 219 euro voor de Fiat 500 en Panda.

Bijna alle Fiat-modellen zijn nu voordelig te leasen door particulieren. Die betalen dan een vast maandbedrag dat alle kosten – behalve de brandstof – dekt: afschrijving, wegenbelasting, onderhoud en reparatie, pechhulp, vervangend vervoer en all-risk verzekering. Ook de afleverkosten, rente en btw vallen onder het leasebedrag.

Je hoeft zelf alleen nog te tanken. Aan het eind van het contract lever je de Fiat gewoon weer in bij de dealer, zonder je zorgen te hoeven maken over de inruilwaarde. 

Het maandelijks leasebedrag is afhankelijk van het model en de uitvoering die je bestelt. De Fiat 500 en Panda zijn al te krijgen vanaf 219 euro per maand. Daarnaast kun je kiezen voor uitgebreidere leasepakketten. Ook de Fiat-modellen 500S, 500C, 500X, 500L (Living), Tipo, Punto en 124 Spider zijn met Private Lease beschikbaar. Vraag de Fiat-dealer naar een berekening op maat. De dealer kan het product ook voor je aanvragen. 

Eindejaarsactie

Tot en met eind 2016 is de Fiat 500 PopStar tijdelijk vanaf 199 euro privé te leasen. Het contract loopt 60 maanden, je kunt jaarlijks 7.500 km rijden. Het model is verkrijgbaar in de pastelkleuren Azzurro Volare (blauw) en Rosso Corallo (rood).

Alle voordelen op een rij

  • all-in lease
  • voordeeltarief
  • alles bij de dealer
  • de 500 € 199,-/maand

Update

Fiat Financial Services heeft deze actie nogmaals verlengd, tot 31 december 2016.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *