Fiat 500L Private Lease

Fiat biedt Private Lease aan voor meerdere modellen. Tijdelijk rijd je de 500L all-inclusive vanaf 377 euro per maand.

Als particulier kun je diverse Fiat-modellen all-in leasen. Je betaalt dan een vast maandbedrag waarin zo goed als alle kosten verwerkt zitten: afleveringskosten, afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, ruitschade, internationale mobiliteitshulp en btw. Zelf hoef je alleen nog te tanken.

Zelfs een aanbetaling is niet nodig; alleen als je een Private Lease Budget-pakket kiest wordt 500 euro verlangd. Tijdelijk biedt Fiats kredietverstrekker Private Lease op de Fiat 500L aan tegen de actieprijs van 377 euro per maand. Daarvoor kun je 36 maanden lang 10.000 km per jaar in de 500L Popstar toeren. 

Vraag de Fiat-dealer naar een berekening voor de 500L die jij graag zou willen bestellen, en voor het aantal kilometers dat je erin wilt rijden. De dealer vraagt het leaseproduct ook aan en voert zaken als onderhoud voor je uit. 

Alle voordelen op een rij

  • all-inclusive
  • alles op één adres

Update

Fiat heeft deze actie nogmaals verlengd, nu tot en met 31 maart 2016. De genoemde leaseprijs is aangepast naar het prijspeil 2016. Ook de Fiat 500L Living komt nu in aanmerking voor voordelige Private Lease, vanaf 396 euro per maand.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *