Fiat 500E met 500 euro gratis stroom

Je mag tot 500 euro gratis stroom laden bij een private leasecontract van een Fiat 500E. Bijvoorbeeld bij privélease van de nieuwe, elektrische (500)RED of RED Cabrio.

Via de Fiat-dealer kun je de elektrische Fiat 500-modellen (‘500E’) privéleasen tegen een aantrekkelijk tarief. Ook ontvang je tijdelijk 500 euro aan gratis oplaadwaarde. Deze actie geldt ook voor geselecteerde, speciale uitvoeringen. Zoals de (500) RED-modellen met elektrische aandrijving. 

De (500) RED-familie

Fiat ontwierp samen met de organisatie RED een speciale reeks Fiats 500 ter bestrijding van de Covid-pandemie en andere infectieziekten. De airco heeft een speciaal interieurfilter tegen bacteriën en aerosolen. Contactoppervlakken, waaronder de stoffen bekleding van de stoelen, het stuurwiel en delen van de bagageruimte, zijn behandeld met een biocide tegen virussen. Een welkomstpakket met desinfectiedispencer en sleutelcover hoort ook bij de auto.

De (500) RED-familie – die tevens verschijnt in brandstofaangedreven uitvoeringen, inclusief van de 500X – is gespoten in de RED-rode lakkleur. De modellen krijgen zowel aan het exterieur als in het interieur exclusieve accenten in deze kleur mee. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *