Voordelig Pack Sportivo en Pack Lusso op Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo biedt tijdelijk twee optiepakketten op de Giulietta aan met veel korting. Het voordeel bedraagt maximaal 1.885 euro.

De Alfa Romeo Giulietta met het uitrustingsniveau Super is voordelig aan te kleden met luxe of sportieve extra’s. Die zijn verpakt in het Pack Lusso en het Pack Sportivo en met flinke korting te verkrijgen.

Pack Sportivo 

De inhoud van dit pakket bestaat uit sportieve extra’s, zoals een sportachterbumper, antracietkleurige spiegelkappen, deurgrepen en mistlampomlijsting, een uitlaatsierstuk, rode remklauwen, 17 of 18 inch lichtmetalen wielen, side skirts, privacy glass en koplampen met koolstofvezel behuizing. Het interieur is verfraaid met aluminium instaplijsten en pedalen, donkere hemelbekleding, een sportstuur met rode stiksels en stoelen met alcantarabekleding. Ook een sportonderstel is onderdeel van het pakket. De waarde van de extra’s bedraagt 2.690 euro, maar je betaalt tijdelijk slechts 995 euro. Het voordeel bedraagt dus 1.695 euro.

Pack Lusso

Voor dit pakket betaal je eveneens 995 euro, maar de waarde ervan is 2.880 euro. Het voordeel is dus 1.885 euro. Het Pack Lusso bestaat uit leren bekleding, aluminium pedalen, 17 of 18 inch lichtmetalen wielen en rode remklauwen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *