Tot 6.000 euro upgrade-voordeel bij Alfa Romeo

Alfa Romeo geeft nu tot 6.000 euro upgrade-voordeel op voorraadmodellen van de Giulia en Stelvio. Tijdelijk krijg je gratis een opwaardering van de uitrusting.

Bij Alfa Romeo kun je de Giulia en Stelvio met Super-uitrustingsniveau tijdelijk gratis opwaarderen tot B-Tech-uitvoering. Als alternatief biedt Alfa Romeo een gratis upgrade met een sportpakket aan. Het voordeel kan oplopen tot 6.000 euro.

De extra’s van de Giulia en Stelvio B-Tech omvatten sportstoelen met leren bekleding, de meest uitgebreide versie van het infotainmentsysteem, hoogglans zwarte accenten binnen en buiten, 18 inch lichtmetalen wielen en een achttraps automaat. De extra uitrusting heeft een waarde van 6.000 euro.

Je kunt de Giulia en Stelvio ook opwaarderen met Veloce Interior Pack en Sport Pack, die samen een waarde van maximaal 4.330 euro vertegenwoordigen. De extra uitrusting bestaat dan uit verwarmde en elektrisch verstelbare sportstoelen met leren bekleding, xenon-koplampen (alleen Giulia, op de Stelvio zijn die al standaard), aluminium sportpedalen en remklauwen in een kleur naar keuze.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *