Alfa Romeo Stelvio Sprint fors voordelig

Het is een flink voordeelbedrag dat je kunt ontvangen bij koop van de Alfa Romeo Stelvio Sprint. De Alfa Romeo-korting en het extra inruilvoordeel tellen op tot liefst 4.000 euro korting.

Tijdelijk schaf je de Alfa Romeo Stelvio in Sprint-uitvoering nieuw voordelig aan. Het gaat niet om weinig korting, maar om maximaal liefst 4.000 euro dat van je factuur wordt afgetrokken. Daardoor kun je al vanaf 68.530 euro wegrijden in de Stelvio Sprint.

Het maximale voordeel bestaat uit twee delen. De Alfa Romeo-korting geldt altijd en bestaat uit 2.500 euro. Heb je een auto om in te ruilen, dan ontvang je bovenop de waarde van die auto ook nog extra inruilvoordeel van 1.500 euro. 

Het Sprint-uitrustingsniveau is een goed voorziene Stelvio. Standaard zijn onder meer het Driver Assistance Pack (parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera); rijhulpsystemen (automatisch dimlicht, Lane Assist, dodehoekmonitor, adaptieve cruise control); 19 inch lichtmetalen wielen, het Black Pack met donkere exterieurdelen, stoffen/lederen stoelbekleding en het Sport Pack (lederen stuurwiel, aluminium sportpedalen). 

Update

Bovenstaande actie is aangepast naar prijspeil april 2021 en voordeel augustus 2021.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *