Forever Young met de Fiat 500 Young

De Fiat 500 ziet er na 60 jaar jonger uit dan ooit. Daarom dit mooie aanbod: de Fiat 500 Young vanaf slechts 13.745 euro inclusief Mobile Drive Bonus. 

De Fiat 500 lijkt een eeuwige jeugd te hebben. Zelfs ‘op leeftijd’ ziet de auto er jonger uit dan ooit. Fiat viert het 60-jarige jubileum met de 500 Young, een compleet uitgeruste 500 maar dan tegen een voordeelprijs: vanaf 13.745 euro inclusief Mobile Drive Bonus van 750 euro. Deze actieprijs ligt bijna 4.000 euro lager dan de reguliere vanafprijs!

De 500 Young komt inclusief Uconnect-multimediasysteem met 5 inch touchscreen, DAB+ (digitale radio) en Bluetooth. Standaard aanwezig zijn verder cruise control, airco en een in hoogte verstelbaar stuurwiel dat met leder is bekleed. 

Let op, de voorraad is beperkt. Vraag de Fiat-dealer welke modellen in aanmerking komen.

Update

Fiat heeft deze actie nogmaals verlengd, tot en met 30 juni of zolang de voorraad strekt. De Cabrio-uitvoering lijkt niet langer leverbaar. De Fiat 500 Young is nu ook verkrijgbaar met private lease, vanaf 199 euro per maand; vraag de Fiat-dealer naar de voorwaarden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *